25.11. – 12.kolo - dohrávka: SKR – FK Lysá nad Labem 2:1 /2:1/

26.11.2012 21:39

 

Branky: Hamouz Robert, Krob Jiří

 

V úvodu se domácí zalekli fyzických dispozic některých hráčů soupeře a přenechali jim iniciativu. Tu rázně uťala akce z 5. minuty, jež by ozdobila kterékoliv sportovní zpravodajství. Mužík si zpracoval na prsa autové vhazování Sekundy, obloučkem našel Roberta Hamouze, a ten se trefil parádním volejem křížem přes gólmana – 1:0. V následující čtvrthodině se mohli rakovničtí uklidnit. Hamouz po zpětné přihrávce Haiflera ve skluzu přestřelil. Haifler po přihrávce Čecha pod tlakem netrefil. Sekunda zblízka v úhlu nastřelil brankáře. Do šancí se však dostali i hosté. Ve 25. si pozorný Helebrant pohlídal nepříjemný trestňák mezi přebíhajícími hráči. O minutu později bylo jejich zakončení po zpětné přihrávce zleva hodně nepřesné. Ve 28. se opět radovali hráči SKR. Na Mužíkův roh si naskočil Krob a jeho hlavička se odrazila do nepřehledné skrumáže na brankové čáře, kde ji pojistil Hruška – 2:0. Ale hráči Lysé využívali každou možnost k ataku. A ve 32. minutě protlačili míč odražený po rohu natřikrát do sítě – 2:1.

Druhá půle začala neuvěřitelným spánkem domácího týmu. Během dvou minut odvracel na malém vápně před volným hráčem Titlbach, a po střele do tyče vytlačil ještě střelce Lysé z úhlu. Až ve 43. minutě vystřelil z vápna nebezpečně Haifler. Brankář jeho střelu zlikvidoval, stejně jako Galiův projektil v 55. To už získal Rakovník převahu, ale šance Kadara skončila nad, Lukáš Hamouz zpětnou přihrávku od Haiflera přeběhl a v poslední minutě Kadarův volej po rohovém kopu neprošel.

Sestava:

Helebrant Tomáš - Galia Michael - Beneš Jiří, Krob Jiří, Titlbach Dominik - Sekunda Matěj, Hamouz Robert, Čech Jan (51. Kadar Jakub), Hruška Pavel (56. Hamouz Lukáš) – Haifler Jaroslav, Mužík Pavel.