23.8. – příprava: FK Motorlet Praha U14 – SKR 1:5 /0:3/

24.08.2012 10:05

 

Branky: Haifler 2, Hamouz L., Mužík, Krupička

Ve čtvrtečním odpoledni nás prověřil soupeř ze žákovské ligy. Od hráčů kategorie U14 jsme očekávali kombinační hru s dobrým pohybem, což se potvrdilo a zvlášť v úvodních minutách jsme měli po sérii rohových kopů štěstí, že bleděmodří nezakončovali pohotověji závary před naší bránou.Stačila však první rychlá akce vpřed v 8. minutě a Lukáš Hamouz se vřítil po ulici Ludvíka do vápna, kde po kličce zakončil – 0:1. Nárůst sebejistoty přinel několik rohových kopů ve prospěch žlutých dresů, při kterých se do šancí dostali Robert Hamouz a Haifler. Hra se poté vyrovnala a přinášela celkem rušné situace na obou stranách. Ve 30. minutě předskočil výborně Lukáš Skoupý a po pěkné výměně kolem středového kruhu, do níž se zapojili ještě Beneš s Ludvíkem, poslal posledně jmenovaný opět kolmicí do zakončení Haiflera – 0:2. A ve 33. přineslo atakování fyzicky silného Beneše šanci pro Mužíka – 0:3. Chvíli po přestávce, ve 39. minutě, se téměř opakovala situace kolem druhého gólu. jen na začátku byl dobrý obraný zákrok druhého z dvojčat Skoupých – Filipa. Po něm narýsoval svoji kolmici na haiflera Ludvík – 0:4. V 50. pak Mužík posunul na Krupičku, který přehodil vyběhnuvšího brankáře – 0:5! no a to bylo ze strany hostů vše. Domácí vysunuli presink, rakovničtí začali zbytečně držet míč a přestali se nabízet, takže si koledovali o gól. V 57. Helebrant vyrazil střelu a dobíhající útočník trefil boční síť. V 62. likvidoval rakovnický gólman nadvakrát přízemní střelu. Zaslouženou gólovou odměnu si připsali hráči Motorletu v 69. minutě, kdy jsme nedokázali zareagovat na rozehraný trestný kop, neobsadili hráče v linii velkého vápna, a po Helebrantem vyražené střele nepokryli dobíhajícího hráče – 1:5.

V součtu jde opět o pěkný výsledek, k němuž napomohl i roční věkový rozdíl u více jak poloviny našich hráčů. Nicméně pochvala za aktivitu útočníků a pozornost obránců.

 

Sestava:

Helebrant Tomáš - Hamouz Robert  - Skoupý Lukáš, Beneš Jiří, Krupička Martin - Hruška Pavel, Ludvík Tomáš, Čech Jan, Titlbach Dominik - Haifler Jaroslav, Hamouz Lukáš; střídali: Cajthaml Lukáš, Galia Michael, Mužík Pavel, Sekunda Matěj, Skoupý Filip, Vávra Bronislav.