10.2. – Zimní turnaj SITTECH Cup 2.kolo: Sokol Brozany – SKR 2:1 /1:1/

10.02.2013 19:53

 

Branka: Ludvík (penalta)

 

Převaha pouze v držení míče. Možná na šance, které ale nebyly vyložené. Do první se dostal v 6. minutě po chybě stopera Mužík. Jeho lob však stačil vracející se obránce před brankovou čarou vykopnout. V 15. přišla nenápadná ztráta u půlící čáry a rychlý brejk se nepodařilo zastavit ani před vápnem a po ráně zblízka šli severočeši do vedení – 1:0. Ve 20. minutě bylo vyrovnáno. Krob se pustil odvážně do vápna a jeho kličky ukončil penaltový faul – 1:1. V závěru poločasu se převaha hostujícího týmu v žádnou gólovku nevyvinula.

Po krátké pauze převzaly taktovku Brozany. Po pěti minutách se rakovničtí začali vymaňovat z defenzivy a ve 45. minutě skončil průnik Kroba velkým závarem. Bohužel se skóre změnilo na druhé straně. Zbytečné ustupování před vlastní branku po standardní situaci vedlo až k vlastnímu gólu. ve 48. minutě změnil Galia tělem směr střely z 20ti metrů – 2:1. V následujícím čase se snaha po vyrovnání odrazila v mírné územní převaze. Ovšem soupeř držel pevně prostor pokutového území a chyběl překvapivá kombinace. Jedině křížná přihrávka Mužíka na nabíhajícího Sekundu zaváněla gólem, ale střel z pravé strany vápna směřovala nad. Oba si pak vyměnili role, když Sekunda zprava zdařile zacentroval, ale brankářem tečovaný míč Mužík hlavou neusměrnil. Soupeř hrozil brejky, ale žádná šance se už do konce nezrodila.

Stále přetrvává problém s komunikací. Většina se soustředí na vyhledávání negativ okolo a vlastní nedostatky bleskově zavrhuje. Přitom chybí snaha přidat ve hře něco navíc. Něco, co měli hráči vstřebat v předchozích sezonách.

Sestava:

Helebrant Tomáš - Galia Michael - Krob Jiří, Ludvík Tomáš, Krupička Martin – Dyršmíd Matěj, Hamouz Robert, Titlbach Dominik, Hruška Pavel  – Sekunda Matěj, Mužík Pavel.